Župa sv. Roka, Nova Vas - Župa sv. Martina, Tar

Otprema prikupljene hrane i higijenskih potrepština za korisnike Caritasa Sisačke Biskupije će se otpremati u tjednu od 18 do 22. siječnja.

Hranu je potrebno pakirati odvojeno od higijenskih potrepština te na kutije napisati sadržaj. Grijalice i agregate također se mogu donirati a garderoba i obuća za sada ne.

Prikupljeno je potrebno dovesti na adresu Stari Pazin 5, ili će se organizirati prikupljanje prema dogovoru.

U Novoj Vas će se primati donacije kroz ovaj tjedan od 11.-16. siječnja u vjeronaučnoj dvorani radnim danom od 10 do 12 i 16 do 18 sati!

U Taru se prikuplja svakog  ovaj tjedan (11- 16. 1.)radnog dana od 16 do 18 sati.

 

Caritas je aktivno uključen za pomoć onima koji su najpotrebniji u župi Tar. Posebno možemo istaknuti akcije prikupljanja sredstava. Dio sredstava prikuplja se u posebnu škrabicu kod ulaza u crkvu. Također se za Božić izrađuju čestitke koje izrađuju djeca i prodaju i time nešto prikupi financijskih sredstava za potrebe Caritasa.

Djelatnici Caritasa:

Slavica Korlević, voditelj, Marija Stojnić, zamjenica,

Manuela Radojković blagajnica, Elide Naperotić, zapisničar

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.